Leica M M9 18.0MP Digital Camera /Nikon D610/ D600  - $900.00 USD Anuncio No. 4945Clasificados Información de la Subasta

Inicio del listado: Feb 10-7:47
Número de veces visto: 6

leica m9.jpg

Opciones

  • $50.00 USD

Descripción

Calificacion:

Kamera digjitale Leica M M9 18.0MP / Nikon D610 / D600 / Canon 80D / Nikon D3X Për shitje New Orignal Boxes mbyllur Ne marrëveshjet në çdo lloj Gadgets elektronike Mobile / Laptop / Kamera / frigorifer / Lojra / pastruesit vakum / Laptopë dhe Imacs / instrument muzikor etj * Siguri dhe mbrojtje të sigurt. * Shpërndarje 100% e besueshme dhe e sigurt në shtëpi. * Ne jemi të licencuar të autorizuar dhe certifikimin SHBA tonë * Ne ofrojmë 90 Ditët e Politikave të Kthimit * dhe 100% Money Back Blerësit e interesuar duhet të kontaktojnë duke përdorur WhatsApp ose E-mail. 24/7 WHATSAPP Grafikoni: +447452264959 E-mail: bensonbenard91@gmail.comPublic Questions / Answers

No questions have been posted about this listing.


Información del Anuncio

<< Anterior Sigiuiente >>
Powered by Geodesic Solutions, LLC